Frankrijk

Auvergneham

Description

Auvergneham is gemaakt van Frans vlees en wordt geproduceerd volgens de traditionele methoden van de Auvergne. Het pekelproces, drogen en rijpen duurt negen maanden en zorgt voor een stevige structuur en aroma’s van hazelnoot. Ideaal bij een borrel of als voorgerecht; de dunne plakjes zijn heerlijk !

Weight :

100g

Origin

Auvergneham is afkomstig van de ham, namelijk de achterbout van het varken.

Nutritional values for 100g

220 Kcal - 921 Kj - 27 g eiwitten - 12 g vetten - 4,8 g verzadigde vetten - 1 g koolhydraten waarvan 1 g suikers - 6,5 g zout

Recipe ideas

Gratin van Charlotteaardappelen met Maroille en Auvergneham

Een recept om de Auvergne ham anders te proeven.
See also

Chiffonnade van Auvergneham

Een handig bakje om overal mee naartoe te nemen. Ideaal bij een borrel of als voorgerecht; de dunne plakjes zijn heerlijk !