Zwitserland

Biologisch-Grisonvlees
Description
Deze Zwitserse specialiteit is van biologisch rundvlees, gekruid en gedroogd in de Vallée des Grisons. Het heeft een kenmerkende rechthoekige vorm en de rode kleur van deze 'bovenbil’ is van nature mager en eiwitrijk.
Weight :
70 gOrigin
Grisonvlees komt van de bovenbil, het binnenste gedeelte van de achterbout van het rund.

Nutritional values for 100g
186 Kcal - 780 Kj - 38 g eiwitten - 3,5 g vetten - 1,5 g verzadigde vetten - 1 g koolhydraten waarvan 1 g suikers - 4,8 g zout

Recipe ideas
Grisonvleesrolletjes met ricotta en rucolascheuten
Geef een borrel een Zwitsers tintje !
See also
Biologische Lomo
Lomo bevat erg weinig vet en dient rauw gegeten te worden. Hij is in dunne plakjes gesneden. Perfect om rauw te eten of om even op de barbecue te grillen.