Zwitserland

Biologisch-Grisonvlees

Description

Deze Zwitserse specialiteit is van biologisch rundvlees, gekruid en gedroogd in de Vallée des Grisons. Het heeft een kenmerkende rechthoekige vorm en de rode kleur van deze 'bovenbil’ is van nature mager en eiwitrijk.

Weight :

70 g

Origin

Grisonvlees komt van de bovenbil, het binnenste gedeelte van de achterbout van het rund.

Nutritional values for 100g

186 Kcal - 780 Kj - 38 g eiwitten - 3,5 g vetten - 1,5 g verzadigde vetten - 1 g koolhydraten waarvan 1 g suikers - 4,8 g zout

Recipe ideas

Grisonvleesrolletjes met ricotta en rucolascheuten

Geef een borrel een Zwitsers tintje !
See also

Biologische Lomo

Lomo bevat erg weinig vet en dient rauw gegeten te worden. Hij is in dunne plakjes gesneden. Perfect om rauw te eten of om even op de barbecue te grillen.