Corsica

Biologische Ajaccioworst

Description

De Ajaccioworst is een rosette-achtige worst, gemaakt van biologisch Frans varkensvlees dat grof gehakt is, waardoor het vlees zijn textuur behoudt. Het is licht gezouten en heeft een natuurlijke fermentatie ondergaan.

Weight :

70 g

Origin

De worst wordt gemaakt van de schouder en de borst van het varken.

Nutritional values for 100g

311 Kcal - 1301 Kj - 22,1 g de protéines - 22,1 g eiwitten - 24,6 g vetten -10,40 g verzadigde vetten - 0,2 g koolhydraten waarvan 0 g suikers - 4,4 g zout

Recipe ideas

Risotto met Ajaccioworst

Een origineel en effectief recept met worst als enige vetstof wordt gebruikt !
See also

Biologische vleeswarenassortiment uit Ajaccio

Het vleeswarenassortiment uit Ajaccio is een combinatie van Corsicaanse smaken en bestaat uit drie traditionele producten: worst, logo en coppa. Zet alle lokale smaken op tafel !