Spanje

Biologische Lomo

Description

Lomo is een biologisch Spaans varkenslendestuk dat wordt gemarineerd en vervolgens enkele maanden in de darm rijpt. Het vlees bevat vrijwel geen vet en wordt rauw gegeten in zeer dunne plakjes.

Weight :

70 g

Origin

Lonzo is afkomstig van de varkenslende, die zich op het bovenste gedeelte van het varken bevindt.

Nutritional values for 100g

287 Kcal - 1206 Kj - 30 g eiwitten - 15 g vetten - 10 g verzadigde vetten - 0,8 g koolhydraten waarvan 0,6 g suikers - 2,8 g zout

See also

Chiffonnade van Serranoham

Deze ham komt uit de bergen en is een van de pareltjes van de Iberische gastronomie.

See also

Biologische chorizo

De Spaanse worst bij uitstek, die zijn roestige kleur dankt aan de cayennepeper die het product een licht gekruide smaak geeft. De licht fruitige smaak is ideaal voor bij een borrel en wekt de eetlust op.