Corsica

Biologische vleeswarenassortiment uit Ajaccio

Description

Dit “Ajaccioassortiment” bestaat uit drie traditionele ingrediënten. Vervaardigd op ambachtelijke wijze met biologische Franse grondstoffen; deze producten zijn culinaire pronkstukken. Een ontdekking van subtiele en gevarieerde smaken die perfect passen bij een borrel met vrienden !

Weight :

90 g

Origin

Het plateau bestaat uit vleeswaren afkomstig van varkensachterbout (ham, lende (lonzo) en nek (coppa)).

Nutritional values for 100g

250 Kcal - 1046 Kj - 25,80 g eiwitten - 16,20 g vetten - 7 g verzadigde vetten - 0,5 g koolhydraten waarvan 0 g suikers - 5,20 g zout

See also

Ajacciolonzo

Verse, stevige Lonzo met een zachte hazelnootsmaak die uw gasten zal weten te verrassen.

See also

Biologische Lomo

Lomo bevat erg weinig vet en dient rauw gegeten te worden. Hij is in dunne plakjes gesneden. Perfect om rauw te eten of om even op de barbecue te grillen.