Bruschetta met tomaten, coppa en mozzarella

  • Couverts :
    4
  • Préparation :
    10 min
  • Koken :
    20 min

Ingrediënten

  • 2 bruschettabroodjes
  • 3 tomaten
  • 6 plakken Ajacciocoppa
  • 1 bol mozzarella
  • geraspte kaas

Bereidingswijze

stap 1

Snijd één tomaat doormidden en wrijf met elke helft de binnenkant van een snee brood in (1 helft per snee).

stap 2

Snijd de overige tomaten in plakjes en leg ze op de sneetjes.

stap 3

Leg hierop de plakken Ajacciocoppa.

stap 4

Snijd de mozzarella in reepjes en leg deze op de coppa.

stap 5

Bestrooi met geraspte kaas.

étape 6

Bak twintig minuten op 220 °C in de oven (de kaas moet smelten).

Ingrediënten
Bereidingswijze