Frankrijk

Chiffonnade van Auvergneham

Description

Auvergneham is gemaakt van Frans vlees en wordt geproduceerd volgens de traditionele methoden van de Auvergne. Het pekelproces, drogen en rijpen duurt negen maanden en zorgt voor een stevige structuur en hazelnootaroma's. De dunne plakjes zijn heerlijk !

Weight :

80 g

Origin

Auvergneham wordt gemaakt van ham, oftewel de achterbout van het varken.

Nutritional values for 100g

220 Kcal - 921 Kj - 27 g eiwitten- 12 g vetten - 4,8 g verzadigde vetten - 1 g koolhydraten waarvan 1 g suikers - 6,5 g zout

Recipe ideas

Chiffonnade van ham, peer en Roquefort

Een verfrissend voorgerecht dat zoete peer combineert met zoute chiffonnade van Auvergneham.
See also

Auvergneham

Een handig bakje om overal mee naartoe te nemen. Ideaal bij een borrel of als voorgerecht; de dunne plakjes zijn heerlijk !