Italië

Chiffonnade van Italiaanse Coppa

Description

Deze Coppa, die in Parma wordt geproduceerd van Italiaans vlees, is afkomstig van de nek van het varken. De unieke smaak ontstaat door het subtiele gebruik van kruiden en specerijen.

Weight :

100g

Origin

Chiffonnade van Italiaanse Coppa is afkomstig van de ham, oftewel de achterbout van het varken.

Nutritional values for 100g

444 Kcal - 1863 Kj - 19,5 g eiwitten - 39,8 g vetten - 17,20 g verzadigde vetten - 1,80 g koolhydraten waarvan 0 g suikers - 1,50 g zout

Recipe ideas

Bruschetta met tomaten, coppa en mozzarella

Een eenvoudig, snel en lekker recept!
See also

Ajacciocoppa

Puur Frans varkensvlees, op smaak gebracht met zout, peper en specerijen. Dit gedroogde product zal een originele smaak aan uw gerechten geven.