Frankrijk

Chiffonnade van rosetteworst

Description

Rosetteworst is afkomstig van het platteland en wordt gemaakt van varkensgehakt, specerijen en knoflook. De rijpingsfasen van rosetteworst zijn veel langer dan die van traditionele worsten en geeft het product zijn bijzondere kwaliteit.

Weight :

80g

Origin

De chiffonnade van rosetteworst uit Lyon is afkomstig van de schouder van het varken.

Nutritional values for 100g

359 Kcal - 1491 Kj - 26 g eiwitten - 27,2 g vetten - 10,4 g verzadigde vetten - 2,5 g koolhydraten waarvan 2,5 g suikers - 5,3 g zout

See also

Rosetteworst uit Lyon

Een handig bakje om overal mee naartoe te nemen. Ideaal als voorgerecht.

See also

Biologische Rosetteworst

Een boerenworst met een vleugje specerijen en knoflook. Voorgesneden, om er zo snel mogelijk van te genieten.