Corsica

Gedroogde Ajaccioham met peper

Description

Dit Franse varkensvlees is op ambachtelijke wijze in Ajaccio gerijpt en kenmerkt zich door een rijk aroma. Het vlees heeft een stevige textuur, is licht gerookt en bedekt met milde zwarte peper die de smaak op subtiele wijze versterkt.

Weight :

90g

Origin

De gedroogde Ajaccioham met peper wordt gemaakt van de ham, oftewel de achterbout van het varken.

Nutritional values for 100g

201 Kcal - 832 Kj - 31,9 g eiwitten - 11,60 g vetten - 3,90 g verzadigde vetten - 0,5 g koolhydraten waarvan 0,15 g suikers - 5,80 g zout

See also

Auvergneham

Een handig bakje om overal mee naartoe te nemen. Ideaal bij een borrel of als voorgerecht; de dunne plakjes zijn heerlijk !

See also

Biologische Ajaccioworst

Een mooie worst, gemaakt van grof gehakt en licht gezouten vlees. Onbeperkt genieten.