Hapjes met gedroogde Italiaanse ham en mozzarella

  • Couverts :
    4
  • Préparation :
    20 min
  • Koken :
    2 min

Ingrediënten

  • 20 dun gesneden plakjes gedroogde Italiaanse ham
  • 200 g buffelmozzarella in dunne plakjes gesneden
  • 4 kleine tomaten
  • Olijfolie
  • Gemalen zwarte peper

Bereidingswijze

Stap 1

Was de tomaten en snijd in 10 dunne plakjes. Zet weg.

Stap 2

Snijd de mozzarella in 20 dunne plakjes. Zet weg.

Stap 3

Leg een plak ham op het werkblad en leg in het midden hiervan een plakje tomaat met daarop een plakje mozzarella, bestrooid met peper en besprenkeld met een paar druppels olijfolie, en daarop weer een plakje tomaat.

Stap 4

Wikkel vervolgens de ham hier omheen.

Stap 5

Verhit net vóór het serveren een koekenpan met antiaanbaklaag op een laag vuur. Verwarm hierin de hapjes 1 à 2 min. terwijl u ze continu omdraait. Warm of lauw opdienen.

Ingrediënten
Bereidingswijze