Onze recepten

Hapjes met gedroogde Italiaanse ham en mozzarella

  • Couverts : 4
  • Prépa : 2 min
  • Koken : 20 min

Ingrediënten

  • 20 dun gesneden plakjes gedroogde Italiaanse ham
  • 200 g buffelmozzarella in dunne plakjes gesneden
  • 4 kleine tomaten
  • Olijfolie
  • Gemalen zwarte peper

Gebakken pijlinktvis met knoflook en chorizo

  • Couverts : 4
  • Prépa : 10 min
  • Koken : 25 min

Ingrediënten

  • 1,5 kg kleine pijlinktvis schoongemaakt door uw visboer 
  • Twintig plakjes chorizo
  • 3 teentjes knoflook
  • 4 takjes citroenthijm
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Espelettepeper
  • Fleur de sel, Peper

Perenmoes met verse geitenkaas en Serranoham

  • Couverts : 4
  • Prépa :
  • Koken : 25 min

Ingrediënten

  • 1 grote peer, rijp maar nog stevig
  • 2 grote plakken biologische rauwe Serranoham
  • 2 grote tomaten
  • 1 verse geitenkaas (bijvoorbeeld ‘Chavroux met bieslook’)
  • 2 eetlepels vloeibare zure room
  • Fijn zout
  • Gemalen zwarte peper

Risotto met Ajaccioworst

  • Couverts : 6
  • Prépa : 30 min
  • Koken : 45 min

Ingrediënten

  • 100 g biologische Ajaccioworst
  • 200 g ronde risottorijst 
  • 2 afgestreken theelepels paprikapoeder 
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 bouillonblokje 
  • 1 ui 
  • 70 g tomatenpuree
  • 40 cl rode wijn

Tosti met mozzarella, ham en ei

  • Couverts : 2
  • Prépa : 13 min
  • Koken : 10 min

Ingrediënten

  • 4 sneetjes witbrood
  • 1 bol mozzarella
  • 4 fijngesneden plakken gerookte Schwarzwalderham
  • honingmosterd
  • pijnboompitten
  • 2 eieren