Tosti met mozzarella, ham en ei

- Couverts :
2
- Préparation :
10 min
- Koken :
13 min
Ingrediënten
- 4 sneetjes witbrood
- 1 bol mozzarella
- 4 fijngesneden plakken gerookte Schwarzwalderham
- honingmosterd
- pijnboompitten
- 2 eieren
Bereidingswijze
Stap 1
Besmeer ieder sneetje witbrood aan één kant met de honingmosterd. Snijd de mozzarella in schijfjes.
Stap 2
Gebruik 2 dubbelgevouwen plakken gerookte ham per tosti en de helft van de schijfjes mozzarella. Bestrooi met pijnboompitten.
Stap 3
Bedek met een snee witbrood.
Stap 4
Verwarm de oven voor op 200 °C en bak gedurende 10 minuten.
Stap 5
Zet de oven op de grillstand en laat gedurende 2 à 3 minuten doorbakken terwijl u goed oplet.
Stap 6
Bak ondertussen de 2 eieren met een klontje boter.
Stap 7
Leg op iedere goudkleurige tosti een gebakken ei. Warm serveren met wat sla.
Ingrediënten
Bereidingswijze