Tosti met mozzarella, ham en ei

  • Couverts :
    2
  • Préparation :
    10 min
  • Koken :
    13 min

Ingrediënten

  • 4 sneetjes witbrood
  • 1 bol mozzarella
  • 4 fijngesneden plakken gerookte Schwarzwalderham
  • honingmosterd
  • pijnboompitten
  • 2 eieren

Bereidingswijze

Stap 1

Besmeer ieder sneetje witbrood aan één kant met de honingmosterd. Snijd de mozzarella in schijfjes.

Stap 2

Gebruik 2 dubbelgevouwen plakken gerookte ham per tosti en de helft van de schijfjes mozzarella. Bestrooi met pijnboompitten.

Stap 3

Bedek met een snee witbrood.

Stap 4

Verwarm de oven voor op 200 °C en bak gedurende 10 minuten.

Stap 5

Zet de oven op de grillstand en laat gedurende 2 à 3 minuten doorbakken terwijl u goed oplet.

Stap 6

Bak ondertussen de 2 eieren met een klontje boter.

Stap 7

Leg op iedere goudkleurige tosti een gebakken ei. Warm serveren met wat sla.

Ingrediënten
Bereidingswijze