Wie zijn wij ?
Een merk dat kiest voor smaak
Wij verkopen op de versafdeling vleeswaren die u zelf kunt pakken of die vers verpakt zijn.


Een gepassioneerde producent
Mathieu Dorfmann is niet zomaar slager geworden; hij werkt al meer dan vijftien jaar in deze sector. Hij ontvangt graag vrienden en houdt van gezelligheid en goede maaltijden.
Al pratende met vrienden ontdekte hij dat bepaalde vleeswaren weinig gegeten worden omdat ze niet erg bekend zijn. Dat was tien jaar geleden. Hier komt het idee om goede producten te maken vandaan. Producten waarvan de oorsprong duidelijk is en een assortiment dat de vleeswarenafdelingen in onze supermarkten nieuw leven inblaast. Frais Devant werd geboren.
Geschiedenis
-
2009
Bouw van onze productielocatie
De grondstoffen worden met zorg uitgezocht in heel Europa, om smaakvolle vleeswaren van hoogwaardige kwaliteit te produceren.
-
2013
Lancering van nieuwe producten
De assortimenten "snacken", "chiffonnades" en het "Franse en Ajaccioassortiment" zijn nieuw in de catalogus.
-
2014 2015
Behalen van de keurmerken VPF (100% Frans varkensvlees), IGP Viande des Grisons (BGA Grisonvlees), IGP (BGA) Auvergne
Zij garanderen de herkomst en het productieproces.
-
2016
Op de markt brengen van een biologisch assortiment
met het label AB(biologische landbouw en veeteelt).
-
2018
Begin van een aperitiefreeks
Nieuwe gebruiksvriendelijke formaten voor de hongerigen.
Een verpakking "zonder overbodige toeters en bellen"
Vers et origineel
Onze uitdaging ? Een mix van helderheid en humor. Onze originele instelling blijkt wel uit ons logo.
Simpel en doeltreffend
Het product is goed zichtbaar dankzij een verticaal etiket: alleen het strikt noodzakelijke !

De kwaliteit staat voorop
Onze verpakkingen zijn transparant, maar dat zijn wij ook over de herkomst en de kwaliteit van onze producten.
Onze keurmerken

garandeert 100% Frans vlees.

garandeert de geografische herkomst (kanton Graubünden (Grison) - Zwitserland).

garandeert dat het product in de Auvergne is geproduceerd.

Europese garantie: alle bedrijven die betrokken zijn bij het productieproces zijn BIO-gecertificeerd.

nationaal keurmerk dat garandeert dat 95% van de gebruikte ingrediënten biologisch zijn.

De Gegarandeerd Traditionele Specialiteit (STG) verwijst naar de samenstelling van een product, de traditionele productie- of verwerkingsmethode.